Offerte aanvragen

Ballonwand

Met een ballonwand geef je een evenement, opening of jubileum een zeer feestelijke uitstraling. Een ballonwand bestaat uit honderden ballonnen die met elkaar gecombineerd zijn en kan in elke gewenste kleur en maat worden geleverd.
Het is bij een opening of onthulling van bijvoorbeeld een gevel of een bord mogelijk om een ballonwand te plaatsen en deze op het moment van onthulling opzij te laten gaan. Bij een onthulling of opening kan er als extra effect een knal of confetti worden afgeschoten. Een ballonwand is natuurlijk ook perfect om te plaatsen bij de entree van een evenement of feest en kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Ook is het mogelijk om je eigen logo en/of tekst in de ballonwand te laten verweven. Op deze manier zal de decoratie een geheel van jouw bedrijf zijn. Uiteraard kan onze creatieve afdeling met je meedenken om de ballondecoraties op maat te maken, zodat ze perfect bij het evenement of feestje zullen aansluiten. 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Prijzen zijn vanaf €42,35 per m² inclusief 21% BTW (€35,00 per m² exclusief 21% BTW).


Bekijk onderstaande foto's en doe inspiratie op! 

 

Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand Ballonwand
 • Al 30 jaar toonaangevend
  Al 30 jaar toonaangevend!

  Groot assortiment, direct uit voorraad leverbaar.

 • Maatwerk
  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Volg je pakket via Track & Trace.

 • Telefonisch bereikbaar
  Vragen? Bel 020 - 4940443

  Telefonisch bereikbaar, wel zo handig!