Offerte Aanvragen

Ballonnen Oplaten

Wil je ballonnen oplaten tijdens een feestelijke opening, wedstrijd of herdenking? Dat kan met de ballonnen van De Ballonnerie!

We hebben een grote collectie 100% biologisch afbreekbare helium ballonnen in veel verschillende kleuren. Het oplaten van ballonnen is een leuke belevenis en blijft in alle gevallen een erg mooi gezicht.

De ballonnen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen worden samengesteld in bijvoorbeeld de kleuren van jouw bedrijf. Ook voor het oplaten van de ballonnen zijn er verschillende mogelijkheden. De ballonnen kunnen worden opgelaten door middel van netten, inflatables of een speciaal op maat gemaakte inflatable. Natuurlijk kun je bij De Ballonnerie de ballonnen ook voorzien van een eigen tekst en/of logo

Wij leveren de helium ballonnen kant en klaar af, inclusief lintjes. Voor de ballonnen die worden opgelaten maken wij gebruik van biologisch afbreekbare lintjes en 100% biologisch afbreekbare ballonnen. Houd er rekening mee dat er in sommige gevallen bepaalde voorwaarden zijn waaraan je moet voldoen of dat er een vergunning moet worden aangevraagd.

 

Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten Ballonnen Oplaten

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie