• Uw eigen bedrukte en beplakte ballonnen
  • Wij beschikken over onze eigen ballondrukkerij
  • Informeer naar de mogelijkheden
Offerte Aanvragen

Ballonnen Bedrukken

Bedrukte Ballonnen
Latex (reclame) ballonnen zijn goedkoop, hebben een lange levensduur en onderscheiden uw bedrijf van de massa. Geen project is te groot voor ons. Bij de Ballonnerie is het mogelijk om latex ballonnen te laten bedrukken vanaf een formaat van 30 cm en dit in een oplage vanaf 50 stuks. Op de ballonnen kunnen wij 1 kleu..
Grote/reuze Bedrukte ballonnen
Als je echt wil opvallen met je bedrijfslogo of met andere marketingactiviteiten, bestel dan nu grote ballonnen (XL ballonnen) bij de De Ballonnerie. Bij ons kun je grote ballonnen laten bedrukken vanaf 55 cm doorsnede in een oplage vanaf 50 stuks. De extra grote XL ballonnen van ca. 1 meter doorsnede,&nbs..
Bedrukte Folieballonnen
Heeft u interesse in het laten bedrukken van folieballonnen? Uw eigen ballon kan deel uitmaken van vele verschillende marketingactiviteiten. Bij de Ballonnerie is het mogelijk om folieballonnen vanaf 10 cm tot 90 cm te bedrukken met uw eigen logo en/of tekst en dit in oplage vanaf 50 stuks. Op de folieballonnen..
Bedrukte Hartjes Ballonnen
Bestel bij de Ballonnerie uw gepersonaliseerde ballonnen met een logo en/of foto. Wij bieden u niet alleen de standaard ballonvormen maar ook latex ballonnen in de vorm van een hart. Bij de Ballonnerie is het mogelijk om hartjes ballonnen te laten bedrukken in een oplage vanaf 50 stuks. De hartjes ballonnen kunnen w..
Bedrukte Punch Ballonnen
Met de punchballonen kunt u boksen, stuiteren en spelen. Kortom punchballonnen zijn onmisbaar op feestjes. De ballonnen zijn gemaakt van extra dik latex en voorzien van een elastiek. Bij de Ballonnerie is het mogelijk om punchballonnen te personaliseren en te laten bedrukken in een oplage vanaf 50 stuks.&n..
Ballon Beplakken
Wilt u ook graag uw eigen logo en/of tekst laten bedrukken op ballonnen. Maar heeft u niet zo’n groot aantal ballonnen nodig. Het bedrukken van ballonnen gebeurt meestal in grotere aantallen. Maar bij de Ballonnerie is het mogelijk om de ballon te laten beplakken i.p.v. bedrukken. Deze manier van bedrukken is een z..

Bij de Ballonnerie kunt u ballonnen laten bedrukken.
Het is mogelijk uw eigen persoonlijke ontwerp door ons te laten drukken, denk bijvoorbeeld aan een logo of tekst.
Wij bieden u een snelle service, met ballonnen van een zeer hoogwaardige kwaliteit latex.

Bij de Ballonnerie.nl vindt u ballonnen welke leverbaar zijn in tientallen kleuren.
Tevens is het ook mogelijk om uw ontwerp te laten drukken op verschillende soorten ballonnen.

Bij ons kunt u kiezen uit bijvoorbeeld; Bedrukte hartjesballonnen, bedrukte folieballonnen, bedrukte latex ballonnen,
XL ballonnen, bedrukte punchballonnen of wij kunnen de ballon beplakken voor u.

De Ballonnerie biedt u talloze mogelijkheden om net even dat extra te geven aan uw ballon.
Want bedrukte ballonnen zijn een geweldige maner van marketing, reclame of het verspreiden van een boodschap.
Ook vindt u bij de Ballonnerie alle toebehoren voor de ballonnen. Denk bijvoorbeeld aan lintsluitingen, ballonstokjes, ballongewichtjes en natuurlijk helium.

De Ballonnerie.nl is gespecialiseerd in het bedrukken van ballonnen en daarom bieden wij u een snelle levertijd en dit alles voor een zeer scherpe prijs.
Ook het bedrukken van kleinere aantallen ballonnen is goed realiseerbaar bij de Ballonnerie.nl, wij verzorgen het graag voor u.

Mogelijkheden:
* Keuze uit verschillende soorten ballonnen.
* Enkelzijdige druk of dubbelzijdige druk.
* Keuze uit verschillende kleuren ballonnen.
* Keuze uit verschillende drukkleuren.

Hieronder vindt u een filmpje waarin u wordt uitgelegd wat er allemaal bij de productie van het bedrukken van ballonnen komt kijken, van bestelling tot levering.

Heeft u vragen over de inhoud van onze site, neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Al onze latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar, meer informatie klik hier. 

Hieronder vindt u een filmpje waarin u wordt uitgelegd wat er allemaal
bij de productie van het bedrukken van ballonnen komt kijken, van bestelling tot levering.