Ballon versturen als Relatiegeschenk

Relaties of klanten op een persoonlijke manier verrassen of bedanken?
Je relaties of klanten op een persoonlijke manier met een boodschap verrassen kan bij De Ballonnerie! Met onze zakelijke mailing zullen jouw klanten/relaties een ballon ontvangen op het woonadres of op het adres van het bedrijf. Wanneer de verpakking wordt geopend, zal de helium ballon opstijgen! Deze verrassing brengt al snel een lach op het gezicht en daarnaast kan er op deze manier ook informatie worden overgebracht, zoals een brochure of een bedankje voor de fijne samenwerking.  

     

Collega's verrassen
Wil je een nieuwe collega op een feestelijke manier welkom heten binnen het bedrijf? Met een (gepersonaliseerd) ballonboeket van De Ballonnerie zal dit zeker lukken! Of wat denk je van een verjaardagsballon voor die collega die vanuit huis werkt? Ook voor een jubileum of pensioen hebben we passende ballonnen waarmee jouw collega zéker verrast zal zijn!

Producten promoten
Een nieuw of bestaand product onder de aandacht brengen doe je met (gepersonaliseerde) ballonnen van De Ballonnerie. Laat bijvoorbeeld een logo of foto printen op een ballon, voeg een kaartje, folder/flyer of product toe aan de doos en laat het ons bezorgen.

Jouw logo op de ballonnen?
Naast ons grote assortiment ballonnen, is het ook mogelijk om je eigen bedrijfslogo op een ballon te laten drukken en te versturen als bedrijfsmailing. Dit zorgt voor een persoonlijke touch! Voeg er optioneel een kaartje aan toe, een folder of een brochure en de verrassing is klaar voor verzending. Door zelf een aflevermoment te kiezen, wordt de ballon op de juiste dag bezorgd op het aangegeven adres.

 

Kies zelf de gewenste verpakking
Onze ballonnen worden, gevuld met helium, verstuurd in een doos. Er kan een keuze worden gemaakt uit vier verschillende dozen:
1. Wit zonder opdruk
2. Blauwe 'De Ballonnerie'-doos
3. Wit met blauwe ballonnen
4. Wit met rode hartjes ballonnen
 

Bij een grote mailing is het zelfs mogelijk om de doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf te ontwerpen. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


          

Hoe kan ik een zakelijke mailing sturen?

Een zakelijke mailing kan al vanaf één ballon maar is ook mogelijk in grotere aantallen. 

"Ik wil graag één ballon versturen".

Wil je eenmalig iemand verrassen met een ballon, dan kun je dit gemakkelijk en snel regelen via onze website, onder het kopje 'ballon versturen'. Er is keuze uit een ruim assortiment ballonnen én het is mogelijk om een ballon te laten printen met een logo of foto. Rond het volledige bestelproces af en ontvang een factuur van de bestelling. 

"Ik wil een grotere mailing versturen".

Een grote mailing versturen kan bij De Ballonnerie:

Kies een geschikte ballon uit ons assortiment (Wil je een ballon laten bedrukken met eigen logo? Kies dan voor een onbedrukte ballon).
Optioneel: Sla het bedrijfslogo in een goede kwaliteit op als PDF, EPS of AI.
Stel een lijst op in Excel waarin alle woonadressen van de klanten/relaties onder elkaar staan en/of het adres van het gewenste bedrijf.
Mail ons:    
- Productnaam en nummer van de gekozen ballon
- Logo als PDF of EPS (optioneel)
- Excel-bestand met de woonadressen/adres van het bedrijf
- Brochure/Tekst op het kaartje
- Afleverdatum van de direct mailing
Nadat wij de bestelling hebben doorgekregen ontvang je een bevestiging.
In het geval van een ballon met eigen logo wordt er een voorbeeld naar je gestuurd. Na tevredenheid geef je akkoord.
Verras! De ballon blijft ongeveer 1,5 week zweven, dus 1,5 week plezier!

Dit cadeau is origineel, leuk en zeker een unieke verrassing voor je collega’s of zakelijke relaties!Voor interesse of vragen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers door te bellen naar: 020-4940443, stuur een mail, of vraag een offerte aan!

 

 

"Ik wil op regelmatige basis een of meerdere ballonnen versturen."

​De Ballonnerie heeft de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie