Ballon versturen als Relatiegeschenk

Relaties of klanten op een persoonlijke manier verrassen of bedanken?

Je relaties of klanten op een persoonlijke manier met een boodschap verrassen kan bij De Ballonnerie! Met onze zakelijke mailing zullen jouw klanten/relaties een ballon ontvangen op het woonadres of op het adres van het bedrijf. Wanneer de verpakking wordt geopend, zal de helium ballon opstijgen! Deze verrassing brengt al snel een lach op het gezicht en daarnaast kan er op deze manier ook informatie worden overgebracht, zoals een brochure of een bedankje voor de fijne samenwerking. 
 Jouw logo op de ballonnen?
Naast ons grote assortiment ballonnen, is het ook mogelijk om je eigen bedrijfslogo op een ballon te laten drukken en te versturen als bedrijfsmailing. Dit zorgt voor een persoonlijke touch! Voeg er optioneel een kaartje aan toe, een folder of een brochure en de verrassing is klaar voor verzending. Door zelf een aflevermoment te kiezen, wordt de ballon op de juiste dag bezorgd op het aangegeven adres.

Kies zelf de gewenste verpakking
Er kan een keuze worden gemaakt uit drie verpakkingen:

1. Wit met blauwe ballonnen
2. Wit zonder opdruk
3. Wit met rode hartjes ballonnen

Bij grote aantallen is het zelfs mogelijk om de doos te laten bedrukken en de vorm van de ballon zelf te ontwerpen.
 

Hoe kan ik een zakelijke mailing sturen?
1. Kies een geschikte ballon uit ons assortiment (als het gaat om een ballon bedrukt met eigen logo, dan is er de keuze uit een onbedrukte ballon).
2. Optioneel: Sla het bedrijfslogo in een goede kwaliteit op als PDF, EPS of AI.
3. Stel een lijst op in Excel waarin alle woonadressen van de klanten/relaties onder elkaar staan en/of het adres van het gewenste bedrijf.
4. Mail:    

  • Productnaam en nummer van de gekozen ballon
  • Logo als PDF of EPS (optioneel)
  • Excel-bestand met de woonadressen/adres van het bedrijf
  • Brochure/Tekst op het kaartje
  • Afleverdatum van de direct mailing

​​5. Nadat wij de bestelling hebben doorgekregen ontvang je een bevestiging. In het geval van een ballon met eigen logo wordt er een voorbeeld naar je gestuurd. Na tevredenheid geef je akkoord.
6. Verras! De ballon blijft ongeveer 1,5 week zweven, dus 1,5 week plezier!

Dit cadeau is origineel, leuk en zeker een unieke verrassing voor je collega’s of zakelijke relaties!

Voor interesse of vragen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers door te bellen naar: 020-4940443, stuur een mail, of vraag een offerte aan!Foto ballon
Het is ook mogelijk om te kiezen voor een foto ballon! Een foto ballon is een witte folieballon van circa 45 cm doorsnede die aan één kant bedrukt wordt met jouw persoonlijke foto. Dit kan bijvoorbeeld een groepsfoto zijn van collega's, maar bijvoorbeeld ook het logo van jouw bedrijf.  De andere kant van de ballon heeft een zilveren kleur. De foto ballon wordt voorzien van een ballonlintje en een mooi ballongewichtje, zodat de ballon op de goede plek blijft staan. De foto ballon kost € 27,50. Dit is de prijs inclusief ballonlintje en ballongewichtje, maar exclusief € 5,95 verzendkosten. Het is ook mogelijk om gratis een persoonlijke tekst toe te voegen die op een kaartje aan de ballon wordt bevestigd.  

Foto Ballon bestellen?
Bestellen kan door middel van het sturen van een mail naar: info@deballonnerie.nl
Laat in de mail het volgende weten:

- Aantal foto ballonnen
- Eventuele persoonlijke tekst die op een kaartje aan de ballon komt te hangen (gratis)
- JPG-bestand van een goede kwaliteit foto die op de ballon bedrukt zal worden
- De afleverdatum van de foto ballon
- Het adres waar de ballon heen kan worden gestuurd 

Voor meer informatie of vragen kun je ook telefonisch contact met ons opnemen.

Foto ballonboeket versturen
Staat er een opening op de planning, een evenement of een bedrijfsfeest? Zorg dan dat de locatie is gedecoreerd met onze ballonboeketten! Het leuke is dat je het ballonboeket zelf kan samenstellen. Upload de foto die je op de topballon wil hebben (bijvoorbeeld het bedrijfslogo), kies de kleuren van de latex ballonnen en voeg eventueel een persoonlijke boodschap toe - als het een cadeau is - die we op een gekleurd kaartje aan het ballonboeket hangen. Naast het samenstellen kun je ook je afleverdatum kiezen. Het ballonboeket wordt in een vrolijke cadeauverpakking verzonden en afgeleverd door onze pakketdienst op het door jou gekozen adres. Bestel nu jouw ballonboeket met logo! 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie