Qualatex World Tour 2017

Dit jaar vindt de Qualatex World Tour 2017 plaats!

Ben jij werkzaam in de ballonnenbranche en wil je graag aanwezig zijn bij dit evenement? Lees dan snel verder!

Wat houdt deze dag in?
Doe mee met deze educatieve Qualatex World Tour met een line-up van internationale balloninstructeurs die nieuwe ontwerpideeën en technieken zullen leren om jouw bedrijf weer helemaal te laten rocken! Op maandag 2 oktober 2017 vindt dit evenement plaats in Amsterdam bij De Ballonnerie bv.

Maandag 2 oktober zal in het teken staan van het beste van Bubble balloons! Creëer feestelijke ballonarrangementen en de leukste ontwerpen door gebruik te maken van bubble balloons! De deelnemers zullen leren hoe je trendy designs creëert om meer winst te behalen, maar ook om gewoon een betere ontwerper te worden. Tijdens deze dag zal de veelzijdigheid van deco bubble en luchtgevulde bubbles voor allerlei gelegenheden en ontwerpen aan bod komen, inclusief ballon tafeldecoraties en ballonboeketten. 

Instructeur: Tope Abulude   CBA
Distributeur: De Ballonnerie, Amsterdam Nederland

Inbegrepen:
- Instructie handboek
- Digitale foto’s van de ontwerpen die tijdens de les besproken worden
- Productlijst van de ontwerpen die tijdens de les besproken worden
- Les van de beste balloninstructeurs
- Marketing en business tips voor meer omzet
- Goody bag
- Luxe lunchbuffet

Mystery Box Competition
Tijdens dit evenement zal er ook een Mystery Box Competition plaatsvinden. Elke deelnemer ontvangt een box met hetzelfde assortiment ballonnen en heeft 30 minuten de tijd om een ontwerpstuk te maken met behulp van lucht, helium of beide. De jury zal elke inzending beoordelen waarbij er gelet wordt op de algemene indruk, het ontwerp, de constructie, het gebruik van ballonnen, eenheid en harmonie, maar ook de naleving van de regelgeving en richtlijnen.

Aan de Mystery Box Competition kunnen maximaal vijf personen deelnemen. Geef bij jouw aanmelding dus aan of je kans wilt maken om mee te kunnen doen met deze competitie.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Aanmelden?
Ben jij werkzaam in de ballonnenbranche en wil graag aanwezig zijn bij dit evenement? Meld je dan aan door contact op te nemen via onderstaande contactgegevens. Als je kans wilt maken om mee te doen aan de Mystery Box Competition geef je dit ook aan tijdens je aanmelding.

Mail: bastienne@deballonnerie.nl
Telefoon: 00-31-204940442


Prijs: €125,- p.p.
Datum: Maandag 2 oktober 2017
Tijd: 9:00-17:30 uur
Locatie: De Ballonnerie bv
Adres: TT Vasumweg 160, 1033 SH Amsterdam