Inschrijfformulier Chris Adamo Organic ballondecor


Inschrijfformulier Chris Adamo Organic decor 14 september
  • Chris Adamo is coming to Amsterdam! Chris Adamo, uit Australië is een van de beste instructeurs uit de ballon-industrie, internationaal bekend om zijn organische decoraties en grote sculpturen. De dag zal vol zitten met informatie, ontwerpen, technieken, een kans om veel bij te leren!   De onderwerpen die behandelt worden zijn onder meer; het bouwen van organische slingers, wolken en verlichten van ballonnen. Hiermee zal Chris je een kijk geven door zijn ogen hoe hij op zijn creatieve manier styled, decoreert, installeert en monteert.
  • Vanaf 09:00 uur is de inloop, om 09:30 uur starten we met de masterclass en deze eindigt om ca. 17:00.
  • Locatie: Hotel Van Der Valk Oostzaan Westeind 1 (Verl. Stellingweg) 1511 MA Oostzaan. Parkeren is gratis op het parkeerterrein van het hotel.
  • De lesdag kost € 150,- ex btw en hierbij zit de lunch, koffie, thee, water en een shop tegoed van € 25,- inbegrepen. Het shop tegoed is alleen te besteden op de dag zelf (na de lessen) tot 19:00 uur, op onze eigen locatie. Dit onder het genot van een drankje.
  • Let op: De betaling dient voor 1 september 2020 binnen te zijn, anders kunnen wij uw plek niet garanderen. Na inschijving is annuleren niet meer mogelijk.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie