Offerte Aanvragen

Inflatable

Opening Inflatables
Wil je een grote hoeveelheid ballonnen oplaten? De Ballonnerie heeft een groot aantal verschillende inflatables waaruit ballonnen kunnen worden opgelaten. Opening inflatables, zijn opblaasfiguren die zich kunnen openen en de mogelijkheid hebben om circa 250 tot 1000 helium ballonnen tegelijk los te laten. ..
Opblaasfiguren
Speciaal voor feestelijke gelegenheden verhuurt De Ballonnerie opblaasfiguren! Ook wel inflatables genoemd.  Denk bijvoorbeeld aan een XL baby inflatable voor een geboorte, Sarah of Abraham voor een 50ste verjaardag of een grote champagnefles voor bijvoorbeeld een opening. Onze opblaasfiguren kunnen worden g..
Eigen Ontwerp Inflatable
Promotiestunts, blow up media, opblaasbare reclame van top kwaliteit! Een inflatable van eigen ontwerp kan als een productvergroting dienen en is zeer geschikt om de aandacht van het publiek mee te trekken. Het is mogelijk om jouw eigen ontwerp van een inflatable te realiseren in een formaat..
Sky Dancer
Ben je op zoek naar een element dat aandacht trekt voor een evenement, verkooppunt of reclame-actie? Dan is een sky dancer perfect! Sky dancers zijn mannetjes die van een zeer flexibel materiaal zijn gemaakt en circa 8 meter hoog zijn. Door middel van een blower worden de sky dancers opgeblazen e..

Behalve dat De Ballonnerie al 30 jaar toonaangevend is op het gebied van ballonnen en ballondecoraties, leveren wij ook inflatables. Inflatables zijn op elk evenement of feest een echte blikvanger en zorgen ervoor dat je opvalt in de massa.

De Ballonnerie biedt een breed assortiment opblaasfiguren, sky dancers, opening inflatables en inflatables naar eigen ontwerp aan en dit voor zeer scherpe prijzen. Op het gebied van opening inflatables hebben wij diverse leuke inflatables waaruit wij ballonnen kunnen oplaten. Denk bijvoorbeeld aan een grote fles champagne waar ballonnen uitkomen op een speciaal moment, zoals bijvoorbeeld een opening.
Daarnaast bieden we ook een Abraham of Sarah opblaasfiguur aan om iemand mee te verrassen op zijn of haar 50ste verjaardag en wat dacht je van een grote inflatable in de vorm van een taart voor een verjaardag, of een inflatable in de vorm van een baby voor een geboorte! De mogelijkheden zijn bij De Ballonnerie onbeperkt en we denken graag met je mee, zodat jouw evenement of feest een onvergetelijke dag wordt.


Heb je nog vragen over een inflatable? Neem dan gerust contact met ons op. Voor prijzen kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. 

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie