• Inflatables groot of klein, eigen ontwerp
  • Gevuld met ballonnen voor openingen of andere gelegenheden
  • Alles is mogelijk!
Offerte Aanvragen

Inflatable

Eigen Ontwerp Inflatable
Promotie-stunts, blowup media, opblaasbare reclame van top kwaliteit! Een inflatable van eigen ontwerp kan als een productvergroting dienen en is zeer geschikt om de aandacht van het publiek te trekken. Het is mogelijk om uw eigen ontwerp van een inflatable te realiseren in een formaat van 2.5 tot ca. 10 meter, afha..
Opblaasfiguren / Inflatables
Speciaal voor feestelijke gelegenheden verhuurt de Ballonnerie ook opblaasfiguren. Een XL baby voor de geboorte, Sarah of Abraham voor een 50ste verjaardag. De opblaasfiguren kunnen worden geplaatst voor diverse gelegenheden en zijn zeker weten een echte eyecatcher! Hieronder vindt u ons aanbod van opblaasfi..
Openings-Inflatables
Wilt u een grote hoeveelheid ballonnen oplaten ? De Ballonnerie heeft een groot aantal verschillende inflatables waaruit ballonnen kunnen worden opgelaten. Openings-inflatables, zijn opblaasfiguren welke zich kunnen openen en de mogelijkheid hebben om ca. 250 tot 1000 helium ballonnen tegelijk los te laten. Met de..
Skydancer
Bent u opzoek naar een element dat aandacht trekt voor uw evenement, verkooppunt of reclame actie. Dan zit u goed met de Skydancers. Skydancers zijn mannetjes die van een zeer flexibel materiaal zijn gemaakt en circa. 8 meter hoog zijn. Doormiddel van een blower worden de skydancers opgeblazen en dansen zij als ware..

Behalve dat de Ballonnerie al meer dan 25 jaar toonaangevend is op het gebied van ballonnen en ballondecoraties, leveren wij ook inflatables. Inflatables zijn op elk evenement een echte blikvanger en zorgen ervoor dat u opvalt in de massa.

De Ballonnerie heeft u een breed assortiment aan opblaasfiguren, bewegende inflatables / Skydancers, openings-inflatables en inflatables naar eigen ontwerp en dit voor zeer scherpe prijzen. Op het gebied van openings-inflatables hebben wij diverse leuke inflatables waaruit wij ballonnen kunnen oplaten. De mogelijkheden bij De Ballonnerie zijn onbeperkt en wij denken graag met u mee zodat uw evenement/feest een onvergetelijke dag wordt.

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Voor prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.