• Alles op het gebied van ballonnen
  • Creatief en innoverend

Uitsluitend op afspraak

Onze Showroom

  • Map Ballonnerie

Wie zijn wij?

Over De Ballonnerie

De Ballonnerie is al meer dan 25 jaar toonaangevend op het gebied van ballonnen en creativiteit. Onze ideeën en uw aanvragen vormen altijd weer een inspiratie voor steeds nieuwe creaties.

Wij zijn als bedrijf CBA gecertificeerd (gediplomeerd ballondecorateur) en erkend lid van de branchevereniging de Groene Ballon. Wij hebben diverse keren op Europees niveau ballonprijzen gewonnen. Dit geeft aan dat u bij ons op het juiste adres bent. Of het nu gaat om een feestje in uw woonkamer of in de Arena, De Ballonnerie staat zowel creatief als innovatief voor u klaar.

Ballonnen en creativiteit vind je bij de Ballonnerie!

Klanten waar wij voor werken

RabobankSpecsaversAlbert HeijnSchiphol Amsterdam AirportKarweiHolland CasinoC&A

De Ballonnerie is dé specialist als het gaat om ballonnen & feestartikelen! Al jaren verzorgen wij de aankleding voor diverse gelegenheden, feesten & partijen.
Daarentegen is de Ballonnerie ook al jaren een vertrouwde naam en groothandel voor uw feestwinkel. 

Maar als particulier bent u ook welkom bij de Ballonnerie. Bestel eenvoudig & snel uw latex ballonnenfolieballonnen, shape ballonnen, wensballonnen, modelleer ballonnen en de daarbij behorende accessoires online.
Wanneer u graag uw evenement wilt laten aankleden door de Ballonnerie, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen veel betekenen voor u als het gaat om ballondecoraties voor diverse uiteenlopende gelegenheden. Of het nu gaat om het decoreren van een verjaardag of om een groot evenement zoals een winkelcentrum decoratieOnze professionele ballondecorateurs staan klaar voor u en zijn gespecialiseerd in het maken van ballonbogen, ballonfiguren, ballonpilarenballon sculpturen, ballonwanden, ballonslingers, inflatables of helium ballonnen voor bijvoorbeeld een ballonoplatingTevens kunnen wij ook geheel naar wens uw opening of onthulling een extra impuls geven door deze met special effects te combineren. 
Bent u opzoek naar het juiste promotiemiddel voor uw bedrijf, dan bent u bij de Ballonnerie ook aan het juiste adres. 
Bij ons is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen ontwerp te laten bedrukken op een ballon.
Is er iemand jarig, gaat er iemand trouwen, wilt u iemand beterschap wensen of is er een geboorte in uw omgeving? Verras diegene dan met een folieballon. Want een ballon versturen is nog nooit zo leuk geweest! Wij versturen uw helium ballon in een speciale verpakking naar het door u opgegeven adres. De Ballonnerie biedt u een zeer uitgebreide keuze uit verschillende folieballonnen, variërend van formaat, kleur en gelegenheid. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor folieballonnen ter gelegenheid van een verjaardagliefde, Valentijn, Moederdag, Vaderdag, jubileum, Halloween of een leuke Disney ballon.
Kortom de Ballonnerie is dé leverancier voor al uw ballonnen, feestartikelen, slingers, ballongewichtjes, decoratie en lesmateriaal. Dit van groot tot klein en zowel voor particulieren als zakelijke klanten. De mogelijkheden zijn onbegrensd, want de Ballonnerie kent geen beperkingen als het gaat om de wensen van de klant!