Cadeaubon FAQ

Aanschaffen van een cadeaubon:
Een cadeaubon kun je aanschaffen in onze webshop door in de footer (onderaan onze website) te kijken naar 'Extra' en vervolgens te klikken op 'Cadeaubon'. Nu zie je een pagina waar je alle gegevens kunt invullen:

1. De naam van degene aan wie je de cadeaubon wilt versturen
2. Het e-mailadres van degene aan wie je de cadeaubon wilt versturen
3. Jouw eigen naam
4. Jouw e-mailadres
5. De gelegenheid (algemeen, Kerstmis, Valentijn of verjaardag)
6. Een bericht aan de ontvanger (optioneel)
7. En tot slot het bedrag van de cadeaubon

Zorg ervoor dat je de juiste informatie invoert. Na het versturen van de e-mail zijn er helaas geen mogelijkheden meer om de informatie te wijzigen. Door akkoord te geven en op 'verder' te klikken kun je de cadeaubon afrekenen via ons betaalsysteem.

Het gebruiken van een ontvangen cadeaubon:
Indien je een cadeaubon hebt ontvangen via een e-mail, dan staan daar de gegevens in van wie je deze cadeaubon hebt ontvangen. De e-mail bevat tevens de code van de cadeaubon. Wanneer je in je winkelwagen bent en vervolgens naar afrekenen gaat, is daar de mogelijkheid om de code van de cadeaubon in te vullen. Het bedrag van de cadeaubon wordt nu van het totaalbedrag van je bestelling afgehaald. Indien het bedrag van de cadeaubon hoger is dan wat je wilt bestellen, dan blijft het resterende bedrag in je account staan voor de volgende bestelling. Indien het bedrag van de cadeaubon minder is dan het totaalbedrag van de bestelling, kun je het openstaande bedrag nog betalen via ons betaalsysteem, door middel van bijvoorbeeld iDeal.

Als er problemen optreden:
Wanneer je nog vragen hebt of problemen ondervindt tijdens het aanschaffen of afrekenen met een cadeaubon, neem dan contact op via info@deballonnerie.nl of neem telefonisch contact met ons op (zie contact).

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie