Cadeaubon FAQ

Cadeaubon FAQ

Het aanschaffen van een waardebon:
Een waardebon kun je net zoals elk ander artikel bestellen in onze webshop en betalen middels ons betaalsysteem. Na aanschaf van de waardebon wordt het tegoed van de waardebon aan jouw persoonlijke tegoeden in onze webshop toegevoegd. Als je een tegoed hebt bij de Ballonnerie, dan zie ke een extra Service box met daarin het bedrag van het tegoed en een link waarmee je een vriend of vriendin een cadeaubon kan toesturen.

Versturen van een Cadeaubon:
Om een cadeaubon te versturen kun je de link in de extra Service box gebruiken. Bovenaan de linker kolom van elke pagina (let op, je ziet dit alleen als je een tegoed in jouw account hebt). Als je een cadeaubon verstuurd, moet je de volgende gegevens specificeren:

1. De naam van de persoon aan wie je de cadeaubon wilt sturen
2. Het e-mailadres aan wiejeu de cadeaubon wilt sturen
3. Het bedrag/de waarde van de cadeaubon die je wilt geven (je hoeft niet het gehele bedrag van jouw tegoed te gebruiken voor een cadeaubon)
4. Een kort berichtje van jezelf.

Zorg ervoor dat je de juiste informatie invoert, na het versturen van de e-mail zijn er helaas geen mogelijkheden meer om de informatie te wijzigen.

Kopen met een cadeaubon:
Als je tegoeden hebt in jouw account, dan kun je deze gebruiken om producten uit onze online webshop te bestellen en af te rekenen. In het afrekenscherm staat een extra selectieveld waarmee je jouw tegoed kunt gebruiken om te betalen. Indien jouw tegoed niet toereikend is voor het order totaal, dan moet je een betaalmethode selecteren om het tekort aan te vullen van je aankoop. Als je tegoed hoger is dan de aankoop, dan zal het resterende bedrag in jouw tegoed blijven staan voor toekomstige aankopen.

Het innen van een cadeaubon:
Indien je een cadeaubon hebt ontvangen via e-mail, dan staan daar de gegevens in van wie je deze cadeaubon hebt ontvangen. De e-mail bevat tevens de waardeboncode. Het is aan te raden om deze e-mail uit te printen voor toekomstige referentie. Je kunt de cadeauwaardebon op twee manieren innen:

1. Door op de link in de e-mail te klikken (of te kopiëren en in de adresbalk van uw browser te plakken). Dit brengt je naar onze 'Cadeaubonnen' pagina. Er wordt je gevraagd om een account aan te maken in onze winkel of om in te loggen op jouw bestaande account. Hierna wordt de waardeboncode gevalideerd en aan jouw account toegevoegd. Het tegoed kan nu worden gebruikt voor het afrekenen van producten uit onze webshop.

2. Gedurende het afrekenproces, vind je het selectieveld waar je de cadeaubon kunt invoeren. Vul de code in en click op INNEN. De cadeauboncode wordt gevalideerd en aan jouw account toegevoegd. Je kunt nu het tegoed gebruiken.

Als er problemen optreden:
Wanneer je nog vragen hebt of problemen ondervindt met ons cadeaubonsysteem, neem dan contact op met info@deballonnerie.nl. Je kunt ook het e-mailformulier gebruiken (zie bij contact).

Warning: simplexml_load_file(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_simplegreat_template_common_footer.tpl on line 9Warning: simplexml_load_file(): Failed to enable crypto in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_simplegreat_template_common_footer.tpl on line 9Warning: simplexml_load_file(https://www.kiyoh.nl/xml/recent_company_reviews.xml?connectorcode=HRBseUGsQ2TGVfQenrNy4e3RFAPBxw6gpqKgXkm9VM572r8P9g&company_id=19271): failed to open stream: operation failed in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_simplegreat_template_common_footer.tpl on line 9

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie