Vaderdag – Een origineel cadeau


Ter ere van alle lieve, stoere of gekke vaders vieren we vaderdag. Op Vaderdag wil je natuurlijk graag aan je vader laten weten hoeveel je om hem geeft. Met een vaderdag ballon van De Ballonnerie kan je dit op een originele manier doen!

folieballon-vaderdag-ster-vader-26314-600x600


Vaderdag ballonboeketten
Het blijft moeilijk om telkens opnieuw een origineel cadeau te verzinnen.
Heb jij25969-ballonboeket-worlds-greatest-dad-600x600 de leukste vader en wil je hem op vaderdag echt verrassen? Wij helpen je graag een handje.

Verwen hem dit jaar met één van onze speciaal samengestelde vaderdag ballonboeketten. Dit is een gigantische tros folieballonnen die uit vijf gevulde latex ballonnen bestaat, een leuke folieballon en een bijpassend ballongewichtje.

Enkele Vaderdag folieballon per post
Een enkele folieballon kan ook een optie zijn. We bieden een groot assortiment folieballonnen in diverse vormen en maten.
Wij versturen de folieballon per post naar het door jouw opgegeven adres. Maak de verrassing nog groter door er een persoonlijke tekst aan toe te voegen. Je vader zal enorm verrast zijn wanneer hij de speciale verpakking opent, want er is niets zo verrassend als ballonpost!

folieballon-vaderdag--cup-beste-vader-26023-600x60024206-folieballon-happy-fathers-day-600x600folieballon-vaderda-liefde-vader-25967-600x600

Alvast een hele fijne Vaderdag gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *