Lang leve de Koning!

Het is weer april! En dat betekent dat het alweer bijna Koningsdag is! Op 27 april kan iedereen weer zijn oranje kleding uit de kast trekken en zijn er volop leuke activiteiten te doen in ons land.


Dit jaar is extra speciaal, want onze koning wordt 50 jaar! De vlaggen kunnen weer uit en je kan je natuurlijk ook weer uitleven met ballonnen en andere decoraties op deze feestelijke dag.
Wij hebben rode, witte, blauwe en oranje ballonnen in ons assortiment in verschillende vormen en formaten. Online ballonnen bestellen is erg eenvoudig! Wij bieden al ballonnen aan vanaf 5 stuks, maar ook grote verpakkingen van 100 stuks. Grote ronde ballonnen van Ø90 cm verkopen wij per stuk en zullen een echte eyecatcher zijn op jouw bedrijfslocatie of bij jou thuis. Onze latex ballonnen zijn van een goede kwaliteit en kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden.

     

Naast ballonnen verkopen wij ook andere decoraties op Koningsdag, zoals ballonpilaren, ballonnenbogen en vlaggenlijnen. Ballonpilaren en ballonnenbogen zorgen voor een feestelijke entree. Voor onze Koningsdag ballonpilaar (zie onderstaande foto) hebben wij natuurlijk gekozen voor de typische Hollandse kleuren. We werken deze ballonpilaar af met een oranje topballon (Ø90 cm). De totale hoogte zal ongeveer 2,20 m zijn.

Met de ballondecoraties van De Ballonnerie zal koning Willem-Alexander zich zeker jarig voelen!

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *