Jouw (schoon)vader verrassen met een helium ballon?

Zondag 18 juni is het Vaderdag! Op deze dag kunnen wij onze (schoon)vaders weer verrassen met een zelf gemaakt cadeau, of een ander lief gebaar. Heb je nog geen goed idee hoe je jouw vader kunt verrassen? De Ballonnerie biedt hele leuke ideeën aan! Zo hebben wij verschillende stoere ballonnen in ons assortiment om jouw (schoon)vader cadeau te doen op vaderdag!Helium ballon versturen

In ons assortiment vind je verschillende ballonnen die geheel in het teken staan van vaderdag. We hebben stoere ballonnen in bijvoorbeeld de vorm van een barbecue, want als er iemand goed kan barbecueën dan zijn het de vaders wel! Ook klussen is natuurlijk echt iets waar onze vaders ons altijd mee helpen. Heb je nou niet zo’n handige vader, maar wel een hele leuke en lieve vader? Ook daar hebben we natuurlijk ballonnen voor met teksten als: “Dad You’re A Star”, of “World’s Best Dad.

          

De folieballonnen kunnen zowel gevuld met helium, als ongevuld worden besteld. Als je kiest voor het versturen van een folieballon naar een gewenst adres in Nederland, worden de ballonnen gevuld met helium. Je kunt op deze manier iemand op afstand verrassen. Tijdens het bestellen is het ook mogelijk om een persoonlijke tekst achter te laten in het tekstvakje. Deze boodschap wordt afgedrukt op een gekleurd kaartje die aan de ballon wordt gehangen. Wanneer de ballon in een vrolijke verpakking wordt bezorgd en jouw (schoon)vader de doos opent, zal de ballon omhoog stijgen. Een echte verrassing dus!
Als je niet voor de ballonpost kiest, wordt de folieballon ongevuld geleverd. Naast de welbekende folieballonnen hebben we ook een ballonboeket in ons assortiment, speciaal in de aanbieding voor vaderdag!

Ballonboeket versturen
Het vaderdag ballonboeket, ook wel ballontros genoemd, bestaat uit vijf mooie blauw met groene latex ballonnen bedrukt met een wereldkaart en een folieballon op de top. De bovenste ballon is een blauw met groene folieballon met de tekst: “World’s Greatest Dad!” De ballonnen worden allemaal gevuld met helium, waardoor ze zweven. De ballontros wordt behandeld met een speciale gel, genaamd hi-float. Door deze behandeling blijven de ballonnen langer zweven en kan jouw (schoon)vader dus langer genieten van de ballonnen! De ballontros wordt voorzien van een ballongewichtje, zodat de tros ergens neergezet kan worden. Het is ook mogelijk om een persoonlijke tekst mee te sturen die op een gekleurd kaartje aan de ballon wordt gehangen. Het ballonboeket wordt bezorgd op ieder gewenst adres in Nederland!

Bekijk ons assortiment vaderdag ballonnen en bestel eenvoudig en snel bij De Ballonnerie.nl!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *