Jouw (schoon)moeder verrassen tijdens moederdag?

Zondag 14 mei is het Moederdag! Op deze dag kunnen wij onze (schoon)moeders extra in het zonnetje zetten. Heb je nog geen goed idee hoe je jouw moeder kunt verrassen? De Ballonnerie biedt hele leuke ideeën aan! Zo hebben wij verschillende ballontrossen en helium ballonnen in ons assortiment, speciaal voor moederdag.

Ballonboeketten
Een bosje bloemen is natuurlijk altijd leuk om te geven, maar een boeket van ballonnen is een stuk origineler! Onze drie ballonboeketten zijn met zorg samengesteld. De ballonnen in het boeket blijven zweven, omdat ze gevuld worden met helium. De ballonboeketten kunnen op de gewenste datum en op elk gewenst adres in Nederland worden bezorgd.

          

Helium ballonnen
Naast de ballontrossen hebben we ook genoeg losse ballonnen gevuld met helium in ons assortiment. Denk hierbij aan bubble ballonnen en folieballonnen met teksten als bijvoorbeeld: “Happy Mother’s Day” en “I Love You Mom”.
De moederdag ballonnen kunnen zowel gevuld met helium, als ongevuld worden besteld. Als je kiest voor het versturen van een ballon is het ook mogelijk om een persoonlijke tekst toe te voegen, waarin je bijvoorbeeld laat weten waarom jouw moeder zo belangrijk en lief is. Wanneer jouw moeder de verpakking opent, komt er een vrolijke ballon omhoog vliegen. Een ware verrassing dus!

      

Bekijk ons assortiment moederdag ballonnen en bestel eenvoudig en snel bij De Ballonnerie.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *