Halloween is Wicked Fun with Balloons!

Halloween is weer in aantocht! Dat betekent dat je weer los kan gaan met het creëren van de griezeligste creaties. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween ballonboeket! We hebben hier gekozen voor zes latex ballonnen met de tekst: Happy Halloween en als top ballon een bubble ballon. Combineer dit ballonboeket tot slot met een bijpassend zwart ballongewichtje, zodat de ballontros in elk geval niet weg kan vliegen 🙂


Halloween ballondecoraties
Staat er een evenement of feest op de planning? Ook hier weten we raad mee! Op onderstaande foto hebben we gebruikt gemaakt van een ballonpilaar met een top ballon die een oogje in het zeil houdt 😉 Door zwarte ronde latex ballonnen te combineren met zwarte modelleerballonnen, creëer je op een eenvoudige manier griezelige spinnen die al snel voor een Halloween sfeer zorgen.

Het is ook mogelijk om jouw wensen vrijblijvend met ons te bespreken door te bellen naar: 020-4940442 of een offerte aan te vragen, zodat wij een top ballondecoratie voor je kunnen verzorgen voor Halloween!

Naast deze creaties kun je ook zelf aan de slag gaan door losse latex en folieballonnen te bestellen. Bekijk ons ruime assortiment en maak hierbij gebruik van de functie “Filter Zoekopdracht’ om sneller producten te vinden.

Alvast een Happy Halloween!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *