Grote opdracht voor nieuwe Chanel producten!

Een grote opdracht uitvoeren is altijd leuk, maar om dit te mogen doen voor een super mooi merk als Chanel is helemaal super! Diverse verkoopmedewerkers in Nederland, België en Luxemburg werden verrast…Het ging om de lancering van de nieuwe parfum: Coco Mademoiselle en de nieuwe Rouge Coco Lip Blush. We hebben ruim 750 zwart/witte Chanel doosjes in elkaar gezet met daarin gouden confetti, de Chanel producten en een flyer.
We leken wel een fabriek! De één vouwde de doosjes, de ander zette de doosjes in de grote dozen en voegde confetti toe en weer een ander voegde de producten en de flyer eraan toe. Team work!

    

Aan het doosjes hingen we een trendy rosé gouden ballon die we zelf hebben bedrukt met de naam van de nieuwe parfum en gevuld met helium.
Vervolgens hebben we de ballonnen mooi afgewerkt met een goud ballonlintje. En konden alle dekseltjes op de doosjes worden gedaan.

    

Tot slot konden alle pakketten afgeleverd worden bij verschillende verkoopvertegenwoordigers in Nederland, België en Luxemburg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *