De dag van de liefde is in aantocht!

Volgende week is het alweer Valentijnsdag! Op deze dag kun je jouw vriend, vriendin, vader of moeder, of iemand anders die je lief hebt, extra in het zonnetje zetten.

  

Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een categorie samengesteld waar alle ballonnen voor Valentijn en de liefde in staan. Denk aan een liefdevolle helium ballon die we naar elk gewenst adres in Nederland kunnen versturen, of latex ballonnen waarmee je bijvoorbeeld de woonkamer of slaapkamer kunt omtoveren in een romantisch liefdesnestje!

Verstuur een helium ballon!
Verras jouw liefde met een helium ballon 🙂 Kies voor een folieballon in een hartvorm, of een bubble ballon. Onze bubbles zijn, in tegenstelling tot de folieballonnen, transparant van kleur. Hierdoor ontstaat er een gaaf 3D-effect! Bubble ballonnen kunnen bijna naadloos worden opgeblazen, waardoor er een mooie ronde vorm ontstaat. Alle helium ballonnen worden met een lintje aan een bijpassend ballongewichtje vastgemaakt en in een kartonnen doos verzonden. Speciaal voor Valentijnsdag versturen we de helium ballon in een witte doos die bedrukt is met rode hartjes.

   

Laat een persoonlijk berichtje achter
Typ tijdens het bestellen een persoonlijk berichtje in het tekstvakje. Deze tekst zullen wij op een gekleurd kaartje aan de ballon hangen. Zo maak je de verrassing nóg persoonlijker voor jouw Valentijn!

De Ballonnerie wenst je alvast een fijne Valentijnsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *