Chrome ballonnen

Latex ballonnen met een nieuw soort glans, stralende kleuren,  rijke texturen en reflecterende oppervlakken… We hebben het over de nieuwste latex ballonnen van Qualatex met de naam Chrome ballonnen.Deze prachtige 11 inch (28 cm) chrome ballonnen zijn verkrijgbaar in zes kleuren: Silver, Gold, Blue, Green, Purple en Mauve. We verkopen ze per kleur in aantallen van 10 of 100 stuks, maar ook als een assortiment van de kleuren. Naast de 11 inch zijn ze ook verkrijgbaar als 260Q modelleerballonnen. Deze zijn circa 152 cm lang en circa 5 cm breed. De modelleerballonnen verkopen we ook per kleur in aantallen van 10 of 100 stuks, maar ook als assortiment van kleuren.

De ballonnen zijn super gaaf om in een ballontros te verwerken of om af te wisselen in een ballonnenboog of ballonpilaar. Combineer de chrome ballonnen met het standaard assortiment latex ballonnen voor een verrassende combinatie!

Bestel de chrome ballonnen eenvoudig via onze webshop. Voor 16:00 besteld is vandaag nog verzonden! Of bezoek onze showroom!