Christmas is Coming!

Over een paar dagen is het alweer Kerst! Twee dagen genieten met familie en vrienden van lekker eten en drinken en mooie kerstdecoraties. Naast de kerstboom en een kerstkrans kun je dit jaar ook op een andere manier uitpakken met decoraties, namelijk met ballondecoraties!

Ga voor feestelijke ballonnen in gouden en zilveren kleuren, kies voor wit, zilver en blauw om een Winter Wonderland te creëren, of ga bijvoorbeeld voor de klassieke rode en groene tinten.

Speciaal voor de kerstdagen hebben we ook een ballonboeket samengesteld, bedrukt met kerstbomen, rendieren en de tekst: Merry Christmas. Bestel deze feestelijke tros eenvoudig online door de gewenste afleverdatum en het afleveradres te kiezen. Naast een tros ballonnen is het ook erg speciaal om een helium ballon te versturen of een tafeldecoratie om iemand fijne feestdagen te wensen. Voeg eventueel gratis een persoonlijke tekst toe die op een kaartje aan de ballon wordt gehangen en verras familie en vrienden met een kerst ballon in plaats van een standaard kerstkaart!

De Ballonnerie wenst je alvast hele fijne kerstdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *