Ballonboeketten en Ballontrosjes

Combineren maar!

Ballonboeketten komen er in vele soorten en maten. Vaak is het moeilijk een keuze te maken. Om uw keuze makkelijker te maken helpen wij u graag.

Stap 1: Bepaal voor welk thema- of feestdag de ballontros gebruikt gaat worden

Heeft u al een feestdag in uw hooft?  Bekijk dan onze bestaande collectie ballonboeketten voor de feestdagen. Onze categorie Ballonboeketten zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals: verjaardag, liefde,geboorte en nog veel meer.

Stap 2: Bepaal de kleuren

Wilt u een ballonnentros als decoratie maar heeft u nog geen thema in gedachten? Wij hebben een pastel matte ballontros samengesteld en een glitter ballontros, deze zijn zonder bedrukking of tekst. Deze specifieke trossen zijn perfect als sfeermakers.

Stap 3: Maak een moodboard

Vaak zijn er oneindig veel mogelijkheden en alles is prachtig! Via instagram en pinterest zijn er veel ideeën van andere mensen te vinden.  Op onze eigen sfeer pagina kunt u circa 50 voorbeelden wat wij in het verleden hebben gedaan.

Ons moodboard

Hieronder ziet u diverse trossen die wij samen met onze klanten hebben samengesteld. De onderstaande ballonboeketten/ ballontrossen zijn niet via de website te koop. Heeft u interesse in een van de onderstaande ballonboeketten dan kunt u een email toesturen naar Jill@deballonnerie.nl.

Magical Dream
Een combinatie van gouden latex ballonnen,gouden folieballonnen met als topballon een folie maan van circa 90 cm!
Silver Explosion
Een combinatie van transparantelatex ballonnen met folieballonnen en een grote ‘cube ballon’ Een Cube ballon is een vierkante folieballon.


Pinklady & bluemarble

De onderstaande trossen zijn trossen met latex ballonnen die een look & feel van marmer hebben. Gecombineerd met een folie ster, diamant folieballon en afgewerkt met een transparante bubbel ballon.

Bent u op zoek naar een ballonboeket / ballonnentros en heeft u geen idee hoe verder? Staat er niks tussen op de website onder ‘ballonboeketten’ of onder onze sfeer pagina voor ballontrosjes?  Stuur dan gerust een email naar info@deballonnerie.nl of bel ons voor de mogelijkheden: 020 – 4940443