Qualatex Masterclass met Sue Bowler

for english see below

afbeeldingen met die foto's over de sfeer van de masterclass.
Bedankt Qualatex & Sue Bowler

Een paar keer per jaar worden er Qualatex Masterclasses gegeven bij ons op locatie. De masterclasses variëren met verschillende thema’s en verschillende docenten. Het jaar is begonnen met de eerste masterclass op 28 januari. De masterclass werd gegeven door Alberto Falcone. Het thema van deze masterclass was Wedding trends!

Op maandag 8 April was de eerst volgende masterclass ingepland met Sue Bowler! Het thema van de masterclass was Simply Oraganics! De 25 plekken waren binnen enkele dagen vol! In samenwerking met Qualatex en Sue is er een extra lesdag ingepland op zondag 7 april.

Het waren twee drukke en leerzame dagen! Wij hebben aan de deelnemers gevraagd wat zij er van vonden:‘Kleurrijk’ ‘Gezellig’ ‘Vrolijk’ ‘Erg leerzaam’ ‘Sue is geweldig’ ‘Zeker een aanrader’

Tevens hebben wij ook aan Sue Bowler gevraagd hoe zij de afgelopen twee dagen heeft ervaren:

‘Very energetic! A lot of fun and a good learning curve. Learning simply structured organic techniques and full organic designs. There was a  lot of color, color blending and custom color balloons. So not one or two balloons but loads of balloons! A huge thank you to everyone who came to the Simply Organics course. ‘

Tevens reageerde Mark Drury – Sales manager of Qualatex: ‘A lot of networking and sharing ideas as  Sue said!’

In de masterclass hebben de deelnemers onder andere geleerd hoe ze een groot decoratie hart en een organic boog met kleuren, die in elkaar overvloeide kunnen maken. Hieronder is een sfeerimpressie van de afgelopen twee dagen te zien:

Organic balloon decoratie by Sue Bowler

Organic balloon decoratie by Sue Bowler

Organic balloon decoratie by Sue Bowler

Aan het einde van de masterclass is er een enquête ingevuld door de deelnemers. 100% van de deelnemers geeft aan dat de masterclass heeft voldaan aan de verwachtingen en dat zij veel hebben geleerd van Sue Bowler. Zowel de les als het niveau zijn positief beoordeeld. Wij willen Sue bowler en Mark Drury van Qualatex bedanken voor deze geweldige dagen en natuurlijk alle deelnemers. De eerst volgende masterclass staat gepland op 7 oktober. Het thema is Making Memories en wordt gegeven door niemand minder dan Federico Onida. Inschrijven kan via de website:


https://www.deballonnerie.nl/inschrijfformulier-making-memories-big-parties-masterclass-7-oktober


english version blogpost

Ballonboeketten en Ballontrosjes

Combineren maar!

Ballonboeketten komen er in vele soorten en maten. Vaak is het moeilijk een keuze te maken. Om uw keuze makkelijker te maken helpen wij u graag.

Stap 1: Bepaal voor welk thema- of feestdag de ballontros gebruikt gaat worden

Heeft u al een feestdag in uw hooft?  Bekijk dan onze bestaande collectie ballonboeketten voor de feestdagen. Onze categorie Ballonboeketten zijn onderverdeeld in diverse categorieën zoals: verjaardag, liefde,geboorte en nog veel meer.

Stap 2: Bepaal de kleuren

Wilt u een ballonnentros als decoratie maar heeft u nog geen thema in gedachten? Wij hebben een pastel matte ballontros samengesteld en een glitter ballontros, deze zijn zonder bedrukking of tekst. Deze specifieke trossen zijn perfect als sfeermakers.

Stap 3: Maak een moodboard

Vaak zijn er oneindig veel mogelijkheden en alles is prachtig! Via instagram en pinterest zijn er veel ideeën van andere mensen te vinden.  Op onze eigen sfeer pagina kunt u circa 50 voorbeelden wat wij in het verleden hebben gedaan.

Ons moodboard

Lees verder Ballonboeketten en Ballontrosjes

Ballonnen inspiratie

Ballonnen inspiratie nodig voor uw volgende evenement?

De Ballonnerie decoreert al meer dan 30 jaar al uw kleine en grote evenementen. Wij hopen dat u inspiratie krijgt van onderstaande foto’s.  Dit is een kleine impressie van onze instagramfeed. Op de instagram pagina van de ballonnerie laten wij de nieuwe trends op het gebied van ballonnen zien en voorbeelden van ballondecoraties. Ballonnen toveren elke kamer bij een feestje om tot een gezellige en feestelijke plek. Soms is er alleen een beetje hulp nodig met het maken van de keuze.

Op onze ballondecoratie pagina kunt u ook ballon inspiratie vinden.  Hierin kunt u al een keuze maken tussen diverse sfeer categorieën zoals: Organic ballondecoratie, Grote ballonnnen, Ballonnenboog en ballontrosjes.

Ballonboeket voor de liefste moeder!

Zondag 13 mei is het al Moederdag! Heb je nog geen cadeautje gekocht en wil je een keer iets anders geven dan een bosje bloemen? Denk dat eens aan een boeket van ballonnen in plaats van bloemen. Een ballonboeket is niet alleen super leuk, maar ook origineel!  De ballonnen staan er ook gelijk goed bij zonder dat je ze water hoeft te geven! 🙂

Speciaal voor Moederdag hebben we een aantal ballonboeketten samengesteld.

 

Kies jouw favoriete ballonboeket en wij laten hem bezorgen op het adres van jouw moeder! Laat bij het bestellen ook nog gratis een persoonlijke tekst achter om te laten weten waarom jouw moeder zo belangrijk voor je is, of om gewoon de groetjes te doen! Wil je toch liever een losse helium ballon naar jouw moeder versturen? Bekijk dan ons ruime assortiment Moederdag helium ballonnen.

Happy Mother’s Day!

Christmas is Coming!

Over een paar dagen is het alweer Kerst! Twee dagen genieten met familie en vrienden van lekker eten en drinken en mooie kerstdecoraties. Naast de kerstboom en een kerstkrans kun je dit jaar ook op een andere manier uitpakken met decoraties, namelijk met ballondecoraties!

Lees verder Christmas is Coming!

Halloween is Wicked Fun with Balloons!

Halloween is weer in aantocht! Dat betekent dat je weer los kan gaan met het creëren van de griezeligste creaties. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween ballonboeket! We hebben hier gekozen voor zes latex ballonnen met de tekst: Happy Halloween en als top ballon een bubble ballon. Combineer dit ballonboeket tot slot met een bijpassend zwart ballongewichtje, zodat de ballontros in elk geval niet weg kan vliegen 🙂


Lees verder Halloween is Wicked Fun with Balloons!