Verras jouw Valentijn met ballonpost

Over een maand is het alweer zover, want op 14 februari is het Valentijnsdag! Deze dag staat natuurlijk volledig in het teken van de liefde. Wil je jouw geliefde op een speciale manier verrassen op deze dag en diegene laten weten dat je van hem/haar houdt, of om iemand te laten weten dat je diegene leuk of lief vindt? Probeer dan eens de ballonpost van De Ballonnerie!

ballonpost1 hartjes achtergrond
Lees verder Verras jouw Valentijn met ballonpost

Zelf een Nieuwjaars Glamour Toren maken

Zelf een prachtige Nieuwjaars Glamour Toren van ballonnen maken? Lees dan snel verder en ga aan de slag! Deze toren van ballonnen zal de show stelen op het feestje waar om 12 uur de champagne wordt opengetrokken, maar is ook een geweldige decoratie voor in elke woonkamer!

Benodigde tijd: Ongeveer 20 minuten

Nieuwjaars Glamour toren

Lees verder Zelf een Nieuwjaars Glamour Toren maken

De eerste indruk kun je maar één keer maken

Met een ballonnenboog van De Ballonnerie zorg je zeker voor een goede eerste indruk! De ballonnenboog, ook wel ballonnenhaag genoemd, is geschikt voor diverse gelegenheden. Het is een manier om gasten feestelijk te kunnen ontvangen bij de opening van jouw winkel of bedrijf, maar bijvoorbeeld ook bij een bruiloft, verjaardag of babyshower. Een ballonnenboog is een echte eyecatcher!

ballonnenboog-4
 Ballonnenboog Babyshower

Lees verder De eerste indruk kun je maar één keer maken

Moederdag

Naamloos-1

 

 

 

 

 

De dag waarbij de liefste vrouw centraal staat komt er weer aan….Moederdag!Één keer per jaar is het zover, een hele dag om onze moeder in het zonnetje te zetten.

Heb jij al een idee hoe je jouw moeder gaat verrassen?
Of ben jij voor deze speciale dag nog opzoek naar een origineel Moederdag cadeau? Verwen haar dit jaar met één van onze speciaal samengestelde Moederdag ballonboeketten. Dat is een keer wat anders dan een simpel bloemetje…

Lees verder Moederdag