Christmas is Coming!

Over een paar dagen is het alweer Kerst! Twee dagen genieten met familie en vrienden van lekker eten en drinken en mooie kerstdecoraties. Naast de kerstboom en een kerstkrans kun je dit jaar ook op een andere manier uitpakken met decoraties, namelijk met ballondecoraties!

Lees verder Christmas is Coming!

Halloween is Wicked Fun with Balloons!

Halloween is weer in aantocht! Dat betekent dat je weer los kan gaan met het creëren van de griezeligste creaties. Denk bijvoorbeeld aan een Halloween ballonboeket! We hebben hier gekozen voor zes latex ballonnen met de tekst: Happy Halloween en als top ballon een bubble ballon. Combineer dit ballonboeket tot slot met een bijpassend zwart ballongewichtje, zodat de ballontros in elk geval niet weg kan vliegen 🙂


Lees verder Halloween is Wicked Fun with Balloons!

Jouw (schoon)vader verrassen met een helium ballon?

Zondag 18 juni is het Vaderdag! Op deze dag kunnen wij onze (schoon)vaders weer verrassen met een zelf gemaakt cadeau, of een ander lief gebaar. Heb je nog geen goed idee hoe je jouw vader kunt verrassen? De Ballonnerie biedt hele leuke ideeën aan! Zo hebben wij verschillende stoere ballonnen in ons assortiment om jouw (schoon)vader cadeau te doen op vaderdag!


Lees verder Jouw (schoon)vader verrassen met een helium ballon?

Jouw (schoon)moeder verrassen tijdens moederdag?

Zondag 14 mei is het Moederdag! Op deze dag kunnen wij onze (schoon)moeders extra in het zonnetje zetten. Heb je nog geen goed idee hoe je jouw moeder kunt verrassen? De Ballonnerie biedt hele leuke ideeën aan! Zo hebben wij verschillende ballontrossen en helium ballonnen in ons assortiment, speciaal voor moederdag.

Lees verder Jouw (schoon)moeder verrassen tijdens moederdag?