Ballon versturen FAQ

Hoe werkt de ballonpost?
Tijdens je bestelling kun je kiezen voor de gewenste afleverdatum en is het ook mogelijk om een berichtje mee te sturen met de ballon. Nadat je de gewenste ballon in de winkelwagen hebt geplaatst, kun je verder gaan naar afrekenen. Daar vul je de benodigde informatie in. Deze printen wij vervolgens uit op A5 formaat en zal worden toegevoegd bij de ballon. Nadat ook de gewenste betaalwijze is geselecteerd voer je het adres in. Wanneer de betaling is ontvangen, zal jouw bestelling worden verwerkt.

Wordt mijn bestelling standaard naar mijn eigen huisadres verstuurd?
De Ballonnerie.nl verstuurd de bestelling standaard naar het opgegeven huisadres.

 1. Onder de gewenste afleverdag selecteren zit een optie: wijzig adres

 2. Hier kun je het afleveradres wijzigen

 3. Tijdens het overzicht van jouw bestelling kun je ook nog het adres wijzigen

 4. Mocht de bestelling afgerond zijn en het afleveradres staat niet goed vermeld, dan kun je  ons zo    
     snel mogelijk een e-mail sturen, zodat wij dit voor je kunnen aanpassen. 

Hoe laat wordt mijn bestelling geleverd?
De Ballonnerie.nl verstuurd standaard de bestelling met GLS pakketdienst. Daarom is het voor ons onmogelijk om een tijdstip op te geven van levering. De ballonpost zal niet worden geleverd met de reguliere post, maar met de pakketdienst van GLS. Volgens de voorwaarden van GLS kan de aflevering geschieden tussen 08.00 uur en 20.00 uur.

Heb ik garantie op de gewenste afleverdatum?
Helaas kunnen wij geen garantie geven betreft de gewenste afleverdatum. De Ballonnerie heeft wel voorrang op de normale pakketpost van GLS en komt voor 98% op de gewenste datum aan. Wij adviseren je wel de gewenste datum met 1 dag te vervroegen, zodat de bestelling op tijd wordt geleverd. Liever de ballon een dag te vroeg ontvangen, dan een dag te laat.

Als er problemen optreden:
Indien je problemen ondervindt of nog vragen hebt betreft de bestelling, dan kun je contact opnemen met info@deballonnerie.nl. Dit graag met zoveel mogelijk relevante informatie. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.

Warning: simplexml_load_file(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_simplegreat_template_common_footer.tpl on line 9Warning: simplexml_load_file(): Failed to enable crypto in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_simplegreat_template_common_footer.tpl on line 9Warning: simplexml_load_file(https://www.kiyoh.nl/xml/recent_company_reviews.xml?connectorcode=HRBseUGsQ2TGVfQenrNy4e3RFAPBxw6gpqKgXkm9VM572r8P9g&company_id=19271): failed to open stream: operation failed in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_view_theme_simplegreat_template_common_footer.tpl on line 9

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie