Offerte aanvragen

Ballonnen Hart

Ballonnenharten worden gemaakt van diverse latex ballonnen, die met elkaar worden gecombineerd. De latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar. De ballonharten zijn te bestellen in verschillende maten. Een enkel ballonnenhart is verkrijgbaar vanaf één meter en een dubbel ballonnenhart vanaf twee meter. De ballonnenharten op de foto hiernaast zijn circa drie bij drie meter. Perfect voor een decoratie voor een bruiloft, winkel of een verjaardag.

Tevens is het ook mogelijk om diverse motieven te kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een draaiing, stippen of blokken. Op deze manier creëer je een verrassend effect en/of een romantische sfeer. Een specifieke kleur in gedachten?  Geen probleem! U heeft bij ons de keuze uit ruim 60 verschillende kleuren en vele verschillende afwerkingen zoals pastel, chrome en metallic. Uiteraard kan onze creatieve afdeling met u meedenken om de ballondecoraties op maat te maken en perfect bij het evenement of feest aan te laten sluiten.

Het ballonnenhart blijft binnen circa 5 dagen mooi. Buiten is het afhankelijk van de weersomstandigheden. Mocht u  nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk de onderstaande foto's en doe inspiratie op! Klik op de afbeelding om de foto te vergroten. Wilt u meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ons Instagram profiel.

 

Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart Ballonnen Hart

De ballonharten worden gemaakt van latex ballonnen, die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Hoelang uw hart mooi blijft is afhankelijk van bijvoorbeeld weersomstandigheden. Binnen blijven de harten circa 5 dagen mooi. De ballonnen en het frame kunt u achteraf weggooien.

Prijzen zijn vanaf €60,50 inclusief 21% BTW (€50,- exclusief 21% BTW). De prijs is inclusief het plaatsen van het ballonnenhart en exclusief de bezorgkosten. Deze zijn afhankelijk van de bezorglocatie.

Het ballonnenhart wordt gevuld met lucht en voor u opgehangen. Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze showroom in Amsterdam. Door het formaat van de harten wordt er aangeraden met een grotere auto of busje de ballonnen op te halen.

Heeft u interesse in een ballonnenboog in een vorm van een hart? De ballonbogen in de vorm van een hart kunt u zelf online ontwerpen. Gebruik hiervoorde volgende link: https://configurator.deballonnerie.nl/product/ballonnenboog-hart/

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie