Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 97Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 98 Welkom Thuis Ballonboeket bestellen? | De Ballonnerie!

Welkom (Thuis)

Een welkom thuis ballonboeket kan super goed van pas komen als iemand voor langere tijd van huis is geweest. Wil je iemand verrassen na een lange vakantiereis, of na een stageperiode in het buitenland? Bekijk dan onze welkom thuis ballontrossen. Je kan hem thuis laten bezorgen op elk gewenst adres! Het ballonboeket wordt bevestigd aan een bijpassend ballongewichtje en verstuurd in een cadeauverpakking. Laat gratis een persoonlijke tekst achter tijdens het bestellen die wij op een gekleurd kaartje aan de ballontros zullen hangen! Verras jouw vriend, vriendin, vader, moeder of geliefde met een prachtige tros ballonnen van De Ballonnerie!

Formaat folie topballon: Circa 36 cm 
Formaat latex ballonnen: Circa 28 cm

Er zijn geen producten in deze categorie.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie