Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 97Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 98 Ballonboeket verjaardag kopen? | De Ballonnerie
Filter zoekopdracht
  • Voor wie?
Filter zoekopdracht

Verjaardag

Aantal:
Sorteer:
€ 28,51
Zelf je folie ballontros samenstellen! Een ballontros zorgt echt voor een feestelijk gevoel! Comb..
€ 28,51Ben je op zoek naar een feestelijk ballonboeket voor de verjaardag van vriend, vriendin, vader, moeder, opa of oma? Bekijk dan ons grote aanbod! We bieden ballontrossen aan met de tekst Happy Birthday, maar ook specifiek voor een bepaalde leeftijd. Het ballonboeket wordt bevestigd aan een bijpassend ballongewichtje en verstuurd in een cadeauverpakking. Laat gratis een persoonlijke tekst achter tijdens het bestellen die wij op een gekleurd kaartje aan het ballonboeket zullen hangen! Verras de jarige met zo'n super gave tros!

Formaat folie topballon: Circa 36 cm 
Formaat latex ballonnen: Circa 28 cm

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie