Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 97Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 98 Party time ballonboeket bestellen? | De Ballonnerie

Party Time

Ballonboeket nodig voor een feestelijke gelegenheid, zoals een opening van bijvoorbeeld een winkel, event of bedrijfspand, of iets waarop geproost mag worden? Bekijk dan onze Party Time ballontrossen die hier helemaal geschikt voor zijn. Je kan de tros thuis laten bezorgen op elk gewenst adres! Het ballonboeket wordt bevestigd aan een bijpassend ballongewichtje en verstuurd in een cadeauverpakking. Laat optioneel gratis een persoonlijke tekst achter tijdens het bestellen die wij op een gekleurd kaartje aan het ballonboeket zullen hangen! Verras iemand met zo'n feestelijk ballonboeket of gebruik ze zelf om een locatie party proof te maken!

Formaat folie topballon: Circa 36 cm 
Formaat latex ballonnen: Circa 28 cm

Er zijn geen producten in deze categorie.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie