Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 97Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 98 Ballonboeket met leeftijd erop kopen? | Bestel bij De Ballonnerie!
Filter zoekopdracht
  • Leeftijd
Filter zoekopdracht

Leeftijd

Aantal:
Sorteer:
€ 28,51
Zelf je folie ballontros samenstellen! Een ballontros zorgt echt voor een feestelijk gevoel! Comb..
€ 28,51Op zoek naar een ballonboeket met een leeftijd erop voor een verjaardag of jubileum? Bekijk ons ruime assortiment en maak gebruik van de leeftijd filters om sneller het gewenste ballonboeket te vinden! Zo'n vrolijke tros wil iedereen toch ontvangen voor zijn verjaardag of voor een speciaal jubileum? Denk bijvoorbeeld aan een 50 jarig huwelijk of een 10 jarig samenzijn. Het ballonboeket wordt bevestigd aan een bijpassend ballongewichtje en verstuurd in een cadeauverpakking. Laat gratis een persoonlijke tekst achter tijdens het bestellen die wij op een gekleurd kaartje aan de ballontros zullen hangen! Verras de jarige met zo'n super gave tros!

Formaat folie topballon: Circa 36 cm 
Formaat latex ballonnen: Circa 28 cm

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie