Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 97Notice: Undefined index: parent_id in /home/dam/domains/dam.effecterie.nl/public_html/vqmod/vqcache/vq2-catalog_model_setting_setting.php on line 98 Ballonboeket voor een huwelijk cadeau doen? | Bestel nu!
Filter zoekopdracht
  • Categorie
Filter zoekopdracht

Huwelijk & Jubileum

Een huwelijk is natuurlijk een heel bijzonder moment. Twee geliefdes geven elkaar het ja-woord om voor altijd gelukkig samen te zijn. Wil je dit moment extra benadrukken of het kersverse stel een origineel cadeau geven? Denk dan eens aan een ballonboeket! Onze bijzondere trossen zijn niet alleen romantisch, maar ook origineel en feestelijk! Naast de ballonboeketten voor een huwelijk vind je in deze categorie ook ballonboeketten om een jubileum te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een 25, 40 of 50 jarig huwelijk! Bekijk ons assortiment ballonboeketten en bestel jouw favoriet. Het ballonboeket wordt bevestigd aan een bijpassend ballongewichtje en verstuurd in een cadeauverpakking. Laat gratis een persoonlijke tekst achter tijdens het bestellen die wij op een gekleurd kaartje aan de ballontros zullen hangen! Verras jouw vriend, vriendin, vader, moeder, opa, oma of liefde met een prachtige tros ballonnen van De Ballonnerie!

Formaat folie topballon: Circa 36 cm 
Formaat latex ballonnen: Circa 28 cm

Er zijn geen producten in deze categorie.

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren Meer informatie