Offerte aanvragen

Winkelcentrum Decoratie

​Wij verzorgen voor diverse winkelcentra door heel Nederland de ballondecoraties. De ballondecoraties voor de retail kunnen in elk thema of met een link naar een bepaald evenement gemaakt en geplaatst worden. In winkelcentra maken we vaak gebruik van ballonstrengen of quick-link ballonnen om mooie slingers te maken. Ook ballonbogen en ballonpilaren doen het altijd goed bij een entree. 

De thema ballondecoraties worden vaak ingezet tijdens een feestweek of tijdens een bepaalde periode, zoals het EK/WK, Sinterklaas of met de feestdagen. Voor deze speciale gelegenheden hebben we ook standaard bedrukkingen die we op de ballonnen kunnen drukken. Denk bijvoorbeeld aan ballonnen die rondom bedrukt zijn met voetballen voor het EK/WK voetbal of ballonnen die bedrukt zijn met cijfers voor een bepaald jubileum. Het is ook mogelijk om de ballonnen met een eigen tekst te bedrukken (kijk ook bij 'Ballonnen Bedrukken').

Uiteraard kan onze creatieve afdeling meedenken om de ballondecoratie perfect op maat aan te laten sluiten bij jouw evenement of feest, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie
 • Al 30 jaar toonaangevend
  Al 30 jaar toonaangevend!

  Groot assortiment, direct uit voorraad leverbaar.

 • Maatwerk
  Voor 15:00 besteld, morgen in huis

  Volg je pakket via Track & Trace.

 • Telefonisch bereikbaar
  Vragen? Bel 020 - 4940443

  Telefonisch bereikbaar, wel zo handig!