Offerte aanvragen

Winkelcentrum Decoratie

Wij verzorgen voor diverse winkelcentra door geheel Nederland de ballondecoraties. Deze ballondecoraties kunnen in elk thema of met een link naar een bepaald evenement gemaakt en geplaatst worden. De thema ballondecoraties worden vaak ingezet tijdens een feestweek of tijdens een bepaalde periode zoals het EK/WK , sinterklaas of met de feestdagen. Hiervoor hebben wij ook standaard bedrukkingen voor op de ballonnen, om de decoratie nog completer te maken en meer kracht te geven. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met rondom afgebeelde voetballen tijdens het WK-Ek of een voetbalwedstrijd, grote ballonnen met grote cijfers voor een jubileum enz. Natuurlijk kunnen wij de ballonnen ook bedrukken met uw eigen tekst. (kijk ook bij bedrukte ballonnen).

Uiteraard kan onze creatieve afdeling met uw meedenken om uw ballondecoraties op maat en perfect bij uw evenement aan te laten sluiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten.

 

Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie Winkelcentrum Decoratie